• New
Поли за Коледно XOLLAR, Големи 48Коледни Джуджета в Червени Шапки, Коледни Украси за помещения и на Улицата, Коледа Подложка за Зимните партита, за Почивка, за Нова Годи?

Поли за Коледно XOLLAR, Големи 48Коледни Джуджета в Червени Шапки, Коледни Украси за помещения и на Улицата, Коледа Подложка за

BGN 11.20
Наличност
Налично за поръчка

?【Идеална украса за дома】 Пола за коледната елха ще стане идеално за декорация на вашите коледни елхи у дома, в училище, магазин, офис, супермаркет и т, е идеалният подарък за парти, нов дом, коледа, коледни празници, както и на нова година, просто изпрати на своите приятели или близки роднини като подарък. ?【Както големи, така и малки размери】 30 см/36 см/48 см, подходящ за 5-7-футови мини-малки тънки карандашных на коледни елхи, 3 размера отговарят на всички изисквания. ?【Здрав материал】 Този многократна употреба подложка за коледната елха е изработен от висококачествен кратък период от плюш, мека на допир, с красиви бели пискюли, изискан модел, отпечатани от едната страна, ви отличава от другите, създава силна атмосфера на празника. ?【Уникален дизайн】 Нашата пола под формата на дърво наистина е подобна на пола за малки момичета, тя има декоративна пискюл, подчертавайки своята елегантност, 3 завязки за по-добро носене и да се сваля. ?【Подходяща украса】 В нашите магазини има много висящи орнаменти, можете да ги събере заедно за най-добра украса. ?【Идеална украса за дома】 Пола за коледната елха ще стане идеално за декорация на вашите коледни елхи у дома, в училище, магазин, офис, супермаркет и т., е идеалният подарък за парти, нов дом, коледа, коледни празници, както и на нова година, просто изпрати на своите приятели или близки роднини като подарък. ?【Както големи, така и малки размери】 30 см/36 см/48 см, подходящ за 5-7-футови мини-малки тънки карандашных на коледни елхи, 3 размера отговарят на всички изисквания. ?【Здрав материал】 Този многократна употреба подложка за коледната елха е изработен от висококачествен кратък период от плюш, мека на допир, с красиви бели пискюли, изискан модел, отпечатани от едната страна, ви отличава от другите, създава силна атмосфера на празника.

Към свойства

Продукти в категория