• New
Възглавница за пътуване Feilx, Възглавница за шията от пяна с памет ефект, Удобни и Дишащи калъф, Комплект за пътуване в самолет, с 3D-Контурными Маски за очите, затычка?

Възглавница за пътуване Feilx, Възглавница за шията от пяна с памет ефект, Удобни и Дишащи калъф, Комплект за пътуване в самолет,

BGN 6.93
Наличност
Налично за поръчка

Памук ✔ Нашата възглавници от пяна с памет ефект е покрита с дишаща и сверхмягкой кърпа, за да магнитотерапии, вътре в която милиони малки микрошариков премиум-клас, тъкани, устойчив на пот собствените си дизайн, осигурява максимален комфорт на вашето пътуване.Калъфка може да се пере в машина, така че пътуването винаги получавате свежа и чиста възглавница. ✔ Памучен възглавница с ефект на паметта, мека и удобна, да я лесно се деформират. ✔ Край на опаковката отразяваща в нощта, и усещане за мода е много силна. ✔Стягане на капюшоне позволяват лесно да се коригира размера на възглавници за врата и да изберете правилния размер. ✔ Въздушна възглавница за шията дете с защелкивающейся бутон, предотвращающей спадане на главата напред и осигуряване на подкрепа на брадичката, на шията и на цялата глава. отличен за пътувания с кола и самолет. ✔ Нашата възглавници от пяна с памет ефект е покрита с дишаща и сверхмягкой кърпа, за да магнитотерапии, вътре в която милиони малки микрошариков премиум-клас, тъкани, устойчив на пот собствените си дизайн, осигурява максимален комфорт на вашето пътуване.Калъфка може да се пере в машина, така че пътуването винаги получавате свежа и чиста възглавница. ✔ Памучен възглавница с ефект на паметта, мека и удобна, да я лесно се деформират. ✔ Край на опаковката отразяваща в нощта, и усещане за мода е много силна. ✔Стягане на капюшоне позволяват лесно да се коригира размера на възглавници за врата и да изберете правилния размер. ✔ Въздушна възглавница за шията дете с защелкивающейся бутон, предотвращающей спадане на главата напред и осигуряване на подкрепа на брадичката, на шията и на цялата глава. отличен за пътувания с кола и самолет.Всеки има нужда от висококачествена и пътна възглавница за шията от пяна с памет ефект.Тази възглавница може да осигури допълнителна подкрепа за защита на врата от болка, когато сте седнали на седалката на самолета, кола, влак или автобус.Това също е добър идеал за дома.Когато гледате телевизия, четете в къщи и да можете по-лесно да работят в офиса, вие спите.Можете също така да направите покупка за своите роднини, приятели, колеги и родители.Това е идеален подарък.Най-ДОБРАТА възглавница за врата, пътуване - За разлика от други възглавници за пътуване, тази възглавница за полет може да осигури идеална подкрепа за защита на врата, когато седиш в самолет, в кола, влак или автобус.

Към свойства

Продукти в категория