• New
Anyweek 30 Инча Обемна Вълна на 180% Плътност на Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки Човешка Коса за Черен За жени 13x4 Синтетични Перуки на Челото си Коси Бескле?

Anyweek 30 Инча Обемна Вълна на 180% Плътност на Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки Човешка Коса за Черен За жени 13x4

BGN 113.27
Наличност
Налично за поръчка

100% Човешка коса, по-красиви и естествени предна част на дантела 13х4, изискан дизайн на детайлите.Страхотен здравословен и естествен блясък.Коси могат да бъдат оцветени, и выпрямленными, и завитыми.Може да се рециклира по ваш вкус.Много добре задържа къдрици, като ги прави естествени и чаровни.След като боядисате или обесцвечили косата си, моля, често се грижат за тях. Човешка коса перука дантела Отпред ранг 10А.Дълги къдрави перуки, изработени от човешка коса, по-дебели и буйни. перуки от човешка коса 180% плътност, дантелени предни перуки. Перуки от човешка коса на дантели с масова вълна на 13 X4. превръзка и черна дъвка.Можете да Го носите при всякакви случаи, като например тематични партита, Сватби, Коледа, Нова година и така Нататък в живота Си.

Към свойства

Продукти в категория