• New
2 елемента Маска от зелен чай Reetata, Маска от зелен чай Laoneto, Маска-стик Uakku, Средство за премахване на черни точки Sea Scouts, Маска-стик от естествен зелен Чай EELHOE, Маска-Ст?

2 елемента Маска от зелен чай Reetata, Маска от зелен чай Laoneto, Маска-стик Uakku, Средство за премахване на черни точки Sea Scouts,

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

【Маска за дълбоко почистване със зелен чай Reetata】 съдържа екстракт от зелен чай, който може ефективно да се регулира нивото на вода и мазнини в кожата, компенсира влажност на кожата и подхранване на нея 【Пръчка за маска от зелен чай EELHOE】, която контролира масло, може ефективно да се подобри матовость лице, и се запази красива кожа. 【Маска от зелен чай Ордолава】 Благодарение на дизайн с въртяща се глава и му лесно и бързо да кликват и да се прилага, тя е красива и малък, той е удобен за носене. 【Лесно се нанася】 Просто измийте лицето си, нанесете мръсотия по лицето и тялото, оставете за около 10 минути, след това изплакнете.Текстура, фина и гладка, лесно се разпределя и се прилага. 【Подходящ за всички типове кожа 】 е Подходящ за жени и мъже.Това е идеален подарък за вашите приятели и семейство.

Към свойства

Продукти в категория