• New
Възглавница за сън на очите, Възглавници за тялото от Болки в шията и раменете, Мека Памучен Възглавница с U-Образна форма, за облекчаване на болки в Горната Част на ?

Възглавница за сън на очите, Възглавници за тялото от Болки в шията и раменете, Мека Памучен Възглавница с U-Образна форма, за облекчаване

BGN 10.78
Наличност
Налично за поръчка

? Възползвайте се от уникалните Терапевтични възглавница за по-добър нощен сън ? Изпълнен с микро-въздушни зрънца, които ви предоставят една възглавница и подкрепа. ? Свалящ се с цип запазва прохладата и лесно се пере. ? Насърчава идеална стойката за добър нощен сън. ? Помага за намаляване на хъркането за по-спокоен сън. ? Възползвайте се от уникалните Терапевтични възглавница за по-добър нощен сън. ? Изпълнен с микро-въздушни зрънца, които ви предоставят една възглавница и подкрепа. ? Свалящ се с цип запазва прохладата и лесно се пере. ? Насърчава идеална стойката за добър нощен сън. ? Помага за намаляване на хъркането за по-спокоен сън.Описание : Материя : 95% полиестер, 5% ликра Пълнител : стиропор с мъниста чанта за Носене : 95% полиестер, 5% ликра Коментар : 1. Допускане за ръчно измерване е 2-5 г. Моля, не обръщай внимание на вашите замяна. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Към свойства

Продукти в категория