• New
3 Опаковки Леггинсов с джобове за жени, Меки Спортни Панталони за йога с контрол на корема и висока талия (размер Reg & Plus)

3 Опаковки Леггинсов с джобове за жени, Меки Спортни Панталони за йога с контрол на корема и висока талия (размер Reg & Plus)

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

92% Полиестер, 8% ликраЕластичната закопчалката. 【Невероятно мека кърпа и актуален дизайн】Гамаши SYRINX произведени от нова висококачествена тъкан, съдържаща 92% полиестер, 8% ликра. 4-лентов еластична и непрозрачна тъкан ви позволява с лекота да се движат, да се наведе, треперя и да се стремим.Приятна за кожата на засаждане ви позволява да се чувствате лека и дишаща по време на изпълнение на няколко упражнения. 【Два странични джоба и 3 опаковки Перфектно съотношение на цена и качество】 Дамски панталони за йога с джобове, и повече не се притеснявайте за вашите ключове, телефон, портфейла и други предмети от първа необходимост при занимания по йога или тренировки.Дори ако имате в джоба си, има ли нещо, за да гамаши, еластичен дизайн ще запази външния си вид като цяло. 【Висока талия, защита от подхлъзване и корема】 Благодарение на влагоотводящей тъкан, тя ви помага през цялото време запарва и удобна.Контролирайте своята форма, приподнимайте бедрата и са облегайте тялото от кръста до глезените, за да се постигне перфектен силует за издължени крака и по-тънка талия. 【Много случаи и стилни ежедневни облекла】 Дали това е йога, колоездене, туризъм, бягане или ежедневното обличане, тънки гамаши могат да ви направят стилни и гъвкави.

Към свойства

Продукти в категория