• New
XmasExp Декорация за Коледни топки Разнообразни Небьющихся Коледни топки с Многократно ръчно подарък опаковка за украса на Коледната елха (шампанско злато, 102 бр.)

XmasExp Декорация за Коледни топки Разнообразни Небьющихся Коледни топки с Многократно ръчно подарък опаковка за украса на Коледната

BGN 11.66
Наличност
Налично за поръчка

【КЛАСИЧЕСКИ и ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН】 Тези декорации, разработени от нашите американски дизайнер, са класически и елегантни за коледните празнициТолкова много блестящи коледни топки разнообразна форма украсяват своя празник на красотата и сладост. 【НЕЧУПЛИВИ УКРАСА за коледната ЕЛХА】 В сравнение с традиционните изделия от стъкло, нашите украси за елхи, изработени от трайни и екологично чиста пластмаса, което осигурява отлична небьющуюся производителност.Боклук няма да навреди на вашите деца, когато те ще играят с него. 【За различни случаи】 Те също са идеални като сватбена украса, декор за партита по повод ангажименти и аксесоари за дома по протежение на оградата или на масите. 【102 опаковане на коледни декорации С футляром за съхранение на】102 броя на разнообразни форми и дизайн, Коледна украса с подарък опаковка са отлични за перфектния подарък или просто за самостоятелно ползване. 【За гарантиране на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 Ние толкова се радвам, че сте избрали нашия коледен бал.Всеки елемент коледна украса ние внимателно проверяваме.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с тях в рамките на 24 часа. 【КЛАСИЧЕСКИ и ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН】 Тези декорации, разработени от нашите американски дизайнер, са класически и елегантни за коледните празници.Толкова много блестящи коледни топки разнообразна форма украсяват своя празник на красотата и сладост. 【НЕЧУПЛИВИ УКРАСА за коледната ЕЛХА】 В сравнение с традиционните изделия от стъкло, нашите украси за елхи, изработени от трайни и екологично чиста пластмаса, което осигурява отлична небьющуюся производителност.

Към свойства

Продукти в категория