• New
1 бр. Метални Залъгва с цветя за производство на пощенски картички, Папки за релеф Картички, Метални Щанцоване за Scrapbooking, релеф, шаблони и производство, уникална фор?

1 бр. Метални Залъгва с цветя за производство на пощенски картички, Папки за релеф Картички, Метални Щанцоване за Scrapbooking,

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

【Метални щамповане】 Нашите метални щамповане са изработени от високо стомана, което осигурява допълнителна здравина и ги прави подходящи за продължителна употреба 【Щанцоване】 Използвайте тези печати за даване на уникални форми.Придайте на вашата пощенска картичка хартия или специална форма.Те също са много подходящи за направата на шаблон, ще добави няколко приятни елементи към вашите поделкам от хартия.Направете работата си ръчно изработени от по-креативни. 【Как да използвате】 Заедно с вашия высекальным машина высекальные матрица, за да позволи обособяването фигури от хартия, картон, пергамент, специална хартия, метално фолио и много други. 【Идеално за подарък】 Можете да направите уникална картичка за своите деца и приятели.Или можете да направите тези неща от тях, това ще бъде ценно спомен. 【Прилагането на】 Режат хартия и други материали, включително древесностружечную печката, картон, специална хартия и т. Can работи с повечето основни марки машини за щанцоване.Създавайте уникални дизайни и дори сложи ги на слоевете, за да им даде допълнителни размери. те са идеални за прецизно изрязване на снимки, както и за създаване на шаблон или многослойности за да получите зашеметяващ 3 D ефект. 【Метални щамповане】 Нашите метални щамповане са изработени от високо стомана, което осигурява допълнителна здравина и ги прави подходящи за продължителна употреба. 【Щанцоване】 Използвайте тези печати за даване на уникални форми.Придайте на вашата пощенска картичка хартия или специална форма.Те също са много подходящи за направата на шаблон, ще добави няколко приятни елементи към вашите поделкам от хартия.

Към свойства

Продукти в категория