• New
Ipetboom 3 бр., Линяющая Дървена Четка за Домашния Добитък с Зазубренной Дръжка, Стъргалка, За да се Домашни Любимци, Четка За Оформяне На Коса, Овце, Коне, Крави, Дървен К?

Ipetboom 3 бр., Линяющая Дървена Четка за Домашния Добитък с Зазубренной Дръжка, Стъргалка, За да се Домашни Любимци, Четка За Оформяне

BGN 22.13
Наличност
Налично за поръчка

ГРЕБЕН за сънна ДОБИТЪК-Четка е изработена от неръждаема материал, устойчив на ръжда, vi, ГРЕБЕН, за да се грижа за добитъка-Ергономичен дизайн, не се плъзга, удобно захващане и задържанеЧетки ЗА прически крави и КОНЕ-Четка за подстригване произведени от качествена неръждаема и дървен материал, устойчива, антикорозионна,. ЧЕТКА за тялото на КОНЯ-Лесен за работа, позволява да изтриете слежавшуюся почвата, разлята или множествена конски косми. ЧЕТКА-Четка за подстригване произведени от качествена неръждаема и дървен материал, устойчива, антикорозионна,.Пратката включва 3 х четки Характеристики -Размер : 23,00 X21,50 X4,00 см./9,04 X8,45 X1,57 см Гребен за едър рогат добитък. -Лесно премахва запекшуюся мръсотия и падащите косми или разтворен тор на косата, подобрява се кръвообращението, подобрява се здравето на конете, четки за грижи за конете. - Лесно да се поддържа и обработва.Погрижи се за коня си, не нагружая китката гребен за едър рогат добитък. - Материал : дърво и неръждаема стомана, гребен за добитък от неръждаема стомана. - Подходящ за домашния добитък, такива като големи коне и говеда, за по-добро почистване с четка от неръждаема стомана. -Ергономичен дизайн, не се плъзга, удобен за улавяне и задържане на четка за почистване на крави.

Към свойства

Продукти в категория