• New
NEDYALKO ROYAL KLUDGE RK71 Безжичен/Жичен Механична Клавиатура и детска мишка с разделителна способност от 7200 dpi, 71 Клавиш RGB Red Switch с възможност за гореща замяна Компактна Детс?

NEDYALKO ROYAL KLUDGE RK71 Безжичен/Жичен Механична Клавиатура и детска мишка с разделителна способност от 7200 dpi, 71 Клавиш RGB

BGN 46.66
Наличност
Налично за поръчка

Ергономична мишка RK168 с RGB подсветка е с резолюция до 7200 dpi и възможност за превключване на 6 нива DPIТой е оборудван с высокоточным сензор, който осигурява по-висока точност на определяне на местоположението.Програмист RK71 може да ви помогне да създадете вашата стилна клавиатура със собствените си ръце.Можете да създадете набор от потребителски настройки за клавиатура, като например пренасочване на клавиши, настройка на макро команди и за конфигуриране на собствена подсветка.Ако дълго време не са се ползвали от режим на Bluetooth, трябва да натиснете клавиша FN + Интервал, за да възстановите настройките на клавиатурата за повторно свързване чрез Bluetooth.Моля, не качвайте фърмуера или софтуера друга версия. Механична клавиатура 1x RK71. Детска мишката 1x RK168. 2хмагнитные крака на клавиатурата. Кабел 1x Type-C. 1x Гребец капачка за ключове. 1x Гребец на ключа.Този комплект клавиатура и мишка идва с 2 магнитни крака за клавиатурата, които ще ви осигурят удобен ъгъл, необходим за марафонских игрални сесии.Дизайн с магнитно всасыванием много лесен за инсталиране и можете да теглите или инсталирате две поставки за клавиатура, когато и където пожелаете.Няма допълнителни цифрови клавиши, той може да отговори на вашите изисквания в офиса или у дома.

Към свойства

Продукти в категория