• New
За извиване на Vogue 32 мм с вълнообразни бигудями, керамични Ролки с дълбоки вълни, led Къдрене с температура 3 Бъчви, Маши за стайлинг на коса (Цвят: шампанско, размер: 32 ?

За извиване на Vogue 32 мм с вълнообразни бигудями, керамични Ролки с дълбоки вълни, led Къдрене с температура 3 Бъчви, Маши за

BGN 1.67
Наличност
Налично за поръчка

◆ Възстановява приподнятую повърхността на кутикулата на косата, запазва влагата и прави косата мека и блестяща ◆ Нагревателен елемент се използва внесени PTC (термо-чувствителен керамичен нагревателен елемент), и температурата бързо се повишава в продължение на 20 секунди. Различни стилове дрехи могат да бъдат произведени за кратко време. ◆ Led дисплей има пет стъпки температурен режим (140 C, 160 C, 180 C, 200 C, 230 C), който може да бъде свободно се регулира. въртящи се на 360 градуса кабел за захранване, по-удобен и бърз за използване. ◆ Температурата може да се регулира в зависимост от вида на косата.Разогревайте в продължение на 1-2 минути, да доведе до зададената температура и може да се използва. ◆ Възстановява приподнятую повърхността на кутикулата на косата, запазва влагата и прави косата мека и блестяща. ◆ Нагревателен елемент се използва внесени PTC (термо-чувствителен керамичен нагревателен елемент), и температурата бързо се повишава в продължение на 20 секунди. Различни стилове дрехи могат да бъдат произведени за кратко време.

Към свойства

Продукти в категория