• New
Ipetboom 15 Бр. Щипки за храна, А за клетка за клетки, Клетки за птици, на Папагали, Скоби за клетка за клетки от Неръждаема Стомана, Скоби от Неръждаема Стомана, А за Лаком?

Ipetboom 15 Бр. Щипки за храна, А за клетка за клетки, Клетки за птици, на Папагали, Скоби за клетка за клетки от Неръждаема Стомана,

BGN 15.74
Наличност
Налично за поръчка

Щипки за храна за птици : Идеалното устройство за хранене на папагал или малка птица, може да съдържа плодове, зеленчуци, кост от сепияСкоби за плодове в яслите за птици : Зажимная конструкция за съхранение на продукти, сокращающая количества хранителни отпадъци.Държач за драскулки : превъзходен материал, не е лесно да се деформира или.А за пилета : Многофункционална скоба за хранене, подходящ за зеленчуци, плодове, кости от сепия и друга храна за домашни любимци.Държач за плодове с пиле : изящна изработка осигурява издръжливост и практичност.Списък на пакетите 15 x скоби за птичи храна Особености - Материал : Скоби за зеленчуци и плодове от неръждаема стомана. - Специално разработен за затягане за съхранение на храна за птици, която предотвратява попадането на храна в дъното на клетката, а изпражненията, урината, причинена от храна, оказват влияние върху здравето на вашия домашен любимец!пиенето за птици за клетки - Тя е проста конструкция, много лесен за инсталиране скоби за храна за птици. - Зажимная конструкция за съхранение на хранителни продукти, което намалява количеството на хранителните отпадъци в держателе за птичия фураж. - Размер : около 5,00 X3,00 X1,00 см/1,97 X1,18 X0,39 инча титуляр за сепиите. -В комплекта е включен и 5 бр., които да отговарят на вашите различни нужди в зажиме за растително храна за птици.

Към свойства

Продукти в категория