• New
HFDGDFK Pet Bird Пластмасова Автоматична Ясла За Папагал Cockatiel Хранене Пиенето на Чаша вода Диспенсер За клетките Аксесоари (Цвят: синьо размер: Един размер)

HFDGDFK Pet Bird Пластмасова Автоматична Ясла За Папагал Cockatiel Хранене Пиенето на Чаша вода Диспенсер За клетките Аксесоари

BGN 2.00
Наличност
Налично за поръчка

1 Фидер може да виси в клетка, а може да се сложи на пода. Това е автоматично, така че просто трябва да се сложи храна, и домашен любимец да може да се яде. Мощност се регулира, за да помогне да се контролира на изхода на продукта. Конструкция със застояла стойката в предната част на чашата позволява на птиците да стои върху нея, за да пият и да има храна. Изработен от материала, той е здрав и устойчив на абразия, лесен за почистване.Характеристики : 1. Фидер може да виси в клетка, а може да се сложи на пода. Това се случва автоматично, така че просто трябва да се сложи храна, и домашен любимец да може да се яде. Мощност се регулира, за да помогне да се контролира на изхода на продукта. Конструкция със застояла стойката в предната част на чашата позволява на птиците да стои върху нея, за да пият и да има храна. Изработен от материала, той е здрав и устойчив на абразия, лесен за почистване.Описание на продукта : Тип на продукта : Ясла за малки домашни животныхматериал : PP + РЅСцвет : син,белыйматериал : автоматичен Целева аудитория : Малки животни Размер : 15,5x7,3x13,5 см.

Към свойства

Продукти в категория