• New
На пластира за ремонт на кожата FERCLA за мека мебел, комплект самозалепващи Кожени Ремонтни ленти за Мебели, автомобилни седалки от Винил, диван капаци на седалката, ?

На пластира за ремонт на кожата FERCLA за мека мебел, комплект самозалепващи Кожени Ремонтни ленти за Мебели, автомобилни седалки

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

кожена ремонт на лентата е достатъчна дължина ще ви представим повече фантазияНапълно НОВ продукт : по-здрава кожа и без остатъци от лепило. залепете здраво, лепило за няколко секунди и кожа, която никога не оставя драскотини.ВЪНШЕН ВИД ЛУКСОЗЕН. паста за зъби в пукнатини или петна трудно да се намери.Можете също така лесно да го нарежете на различни форми с помощта на ножица. 100% екологична чистота, липса на мирис.КАЧЕСТВО, на КОЕТО МОЖЕТЕ ДА се ДОВЕРИТЕ : С помощта на тази кожени кръпки за ремонт най-накрая да се върне към живота на любимите си мебели и дрехи!Ремонт помощ First aid работи на кожата, винил и много други обивочных тъканите, като например автомобилни седалки, дивани, чанти, куфари и др.КАЧЕСТВО, на КОЕТО МОЖЕТЕ ДА се ДОВЕРИТЕ : С помощта на тази кожени кръпки за ремонт най-накрая да се върне към живота на любимите си мебели и дрехи!Ремонт помощ First aid работи на кожата, винил и много други обивочных тъканите, като например автомобилни седалки, дивани, чанти, куфари и др.

Към свойства

Продукти в категория