• New
Кожени сцепление, за да се шкафа Spuspk (Сив), Кожени Сцепление, за да се чекмеджета със златен месинг Заместител на Метални Пръчки за кутии, Кожени Сцепление, за да се Ш?

Кожени сцепление, за да се шкафа Spuspk (Сив), Кожени Сцепление, за да се чекмеджета със златен месинг Заместител на Метални Пръчки

BGN 8.66
Наличност
Налично за поръчка

【Материал от естествена кожа】 Кожена подплата на скрин, изработени от телешка кожа на горния слой, кожена подплата на пипане меки, имат висока пропускливост на въздуха и антистатичны, износостойки 【Висококачествен обков】 Бутони за чекмеджета от кожата, изработени от плътен месинг и винтове са изработени от здрава неръждаема стомана, дълготрайни и не е лесно ръжда. 【Лесна инсталация】 Проденьте винт с обратната страна на такси и плътно прикрепете към крепежным елементи.Дръжки кожа шкафа оборудвани с винтове два вида дължини, подходящи за дървени дъски с дебелина от 0,6 до 1 сантиметър. 【Модерен и хуманен дизайн】 Кожена тапицерия в елегантен, красив и съвременен стил, прави мебелите уникални и подобрява вкуса на домашно украса.И това е много подходящ за домове с деца, което може да Предотврати Удар деца главата си по време на игра. 【Широко използвани у дома】 Кожена скрин идеален за поддържане на ред и чистота в дома, офиса и ремесленном закрито.Това е идеалната дръжки за шкафа, обувки гардероби, гардеробни, постаменти за телевизор, библиотеки, винарски шкафове, стенни шкафове и т.

Към свойства

Продукти в категория