• New
Маши за коса без отопление, Панел маша с дълга коса, Лента маша за коса без отопление, Маши за сън на нощ, Маши за коса, Инструменти за оформяне на косата със собствен?

Маши за коса без отопление, Панел маша с дълга коса, Лента маша за коса без отопление, Маши за сън на нощ, Маши за коса, Инструменти

BGN 2.00
Наличност
Налично за поръчка

【Материали ПРЕМИУМ-клас】 Тази безголовая превръзка маша за коса е изработена от плюшено кадифе, която нежно пада върху косата и лесно за използванеС него също така е много удобно да се спи.Когато се събуди на следващия ден, вие ще видите красиви къдрици. 【ШИРОКО ПРИЛОЖИМО】 Ролки без нагряване с дължина 60 см и ширина 1,18 инча с две кръгчета за коса и скоби за регулиране на дължина са подходящи за къси, средни и дълги косми.Това е идеалната плойка маша. 【НЕ ВРЕДИ на КОСАТА】 Честото използване на традиционни инструменти за горещо гладене води до факта, че косата се счупи и се губи своя естествен блясък, става чуплива и грубо.Ролки без нагряване позволяват придават на косата вид, без резба, без да вредят на тях. 【ИДЕАЛЕН подарък】 Просто поставете панела маша за коса на главата си и започнете да приключи.Това е идеален подарък за рожден ден, абитуриентски, годишнини, Коледа, Свети Валентин или Деня на майката, или просто идеален подарък за вашата приятелка.

Към свойства

Продукти в категория