• New
Иглодержатель Магнитен за бродерия на кръстат бод, Комплект за шиене и бродиране във формата на Цвете Лисици, Набор от притежателите на игли и игли за бродерия и ак?

Иглодержатель Магнитен за бродерия на кръстат бод, Комплект за шиене и бродиране във формата на Цвете Лисици, Набор от притежателите

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

【Предпоставка включва】 2 комплекта магнитни игла форма манипулатори 【Набор от иглоукалывателей】Иглоукалыватель идва с две магнити, един от които е прикрепено отзад, а другият позволява да го държи на плат от обратната страна.Нашият набор от игольниц ще бъде идеално допълнение към вашия принадлежностям за бродерия.Прикрепете игли към магнит, за да не ги загубите и да се осигури себе си и семейството си. 【Чаровна и полезна】Винаги се притеснява липсата на орел?Този комплект за грижа за игли ви освобождава от задълбочено търсене!. 【Следпродажбено обслужване】 Всеки притежател на иглата е тестван преди да го изпратите, ние сме убедени, че магнитното привличане е много силно.Ако не сте 100% доволни от своите игольницами, просто не се колебайте да се свържете с нас. 【Забележка】В него са използвани силни магнити, внимавайте, за да ги държат далеч от електроника.Като се има предвид естеството на магнити, моля, бъдете особено внимателни с малки деца, тъй като при поглъщане те могат да станат изключително опасни.

Към свойства

Продукти в категория