• New
Комплекти Прежда за Плетене на Килими със Собствените си ръце, Набор от Куки за Бродерия с Капаче, Недовършена, Определени Килими За Плетене на една Кука, Възглавни?

Комплекти Прежда за Плетене на Килими със Собствените си ръце, Набор от Куки за Бродерия с Капаче, Недовършена, Определени Килими

BGN 10.53
Наличност
Налично за поръчка

♥ Размер : Готов мат, размер 21x15 см / 52 * 38 см, можете да го използвате навсякъде в дома сиМоже да се използва като половика, стелки, подложки за изтривалки, изтривалки за комфорт или домашни животни и така нататък, това също е добър избор за домашен декор. ♥ ПОДХОДЯЩ ЗА НАЧИНАЕЩИ : набор от защелкивающихся куки - това е лесен за научаване урок.В комплекта са включени вязальный кука, ръководство на потребителя, заготовки от сандвич-окото, снопове предварително нарязани конци за бродерия.Можете да го направите в съответствие с инструкциите. ♥ Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : направи си сам подарък основно могат да изразят твое искрено благословия, и той не е толкова обикновен, както и други подаръци, той е напълно готов и е уникален.Това може да е подарък за децата, родителите, приятелите си и на двойки на повечето празници или празници. ♥ НАСЛАДЕТЕ се на РЪЧНО РАБОТА : Можете да изпълните поделку сами или с децата си (PS : Моля, не позволявайте на вашето дете под 4 години да заемат определени сам).

Към свойства

Продукти в категория