• New
Комплекти за вземане на 3D Килим С тик-так Кука с Капаче, Комплекти за Килими с Две Вълци, Гобеленовый Килим Направи си сам, за деца, Възрастни, Начинаещи, Подарък и пр?

Комплекти за вземане на 3D Килим С тик-так Кука с Капаче, Комплекти за Килими с Две Вълци, Гобеленовый Килим Направи си сам, за

BGN 12.73
Наличност
Налично за поръчка

[Лесно да се направи] : ти просто трябва да направите линия, кука и я издърпайтеПлатното е с цветна маркировка прави работата с ръцете си по-удобно и лесно, а също така ви помага да запомнят местоположението на вашия проект, независимо от това, колко време ви отмени. [Подобряване на отношенията] : Можете да бърникането с деца, за да се насладите на ръчна работа заедно с децата си (около 8-10 и повече години), това би бил забележителен проект семейство!Също така това е добър избор, за да се помогне на децата да подобрят координацията на движенията във възприемането на цветовете, да концентрира своето внимание. [Широко приложение] : може да се използва за домашно шоу, декорация на дома или килима със собствените си ръце.Сложи го на пода, или да се използват за направата на изтривалки. [Сладък подарък] : Това е чудесно за децата на лишените от свобода, възрастни, начинаещи, любители ръкоделието и т. също така може да се използва като отличен подарък за вашето семейство и приятели. [Комплекти ключалки със собствените си ръце включват] : Достатъчно количество от предварително нарязани на прежди за килими, един инструмент за производство на куки-ключалки, едно илюстрирано ръководство за експлоатация и едно платно с цветна маркировка.Описание : - Това е незавършена, определени за комплекти куки-ключалки, който трябва да направите със собствените си ръце - Нашият набор от куки-ключалки "Направи си сам" с окраската и инструкции, в който ясно е показан на всеки малък квадрат и цвят прежда за употреба - Тези пухкави мини подложки ще станат чудесен подарък за деца и възрастни.

Към свойства

Продукти в категория