• New
Билети за Томболата памперси за душата на дете, Подарък за игра карти за парти в чест на рождения ден на детето, един Малък Зелен Слон от джунглата, Момче или момиче ?

Билети за Томболата памперси за душата на дете, Подарък за игра карти за парти в чест на рождения ден на детето, един Малък Зелен

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

1 Сгънати карти размер 5 х 7 инча, двустранен регистрирай се държи независимо, рамка не се изисква.Игрална карта за тест размер от 3.5 "x 2", му е лесно да носят със себе си и се записва. Комплектът съдържа сгъване карта и 50 карти с въпроси и отговори, в които едновременно могат да се настанят 50 гости за рождения ден на дете или за всякакви партита.Насладете се на страна заедно със своя гост. Този продукт използва цифров печат, изискани детайли, цветът е по-ярък визуален ефект на превъзходен.Двустранен печат сгъване на таблетки, в една посока печат на картон хартия.Това е най-добрият набор от карти игра, която някога ще получите. Сгъваема карта е отпечатана на висококачествена хартия с покритие с тегло 300 грама, с добра твърдост, възможност за сгъване и независим за настаняване.Карти с въпроси и отговори, отпечатани на висококачествена хартия-основа за карти.Думи и рисунки са добре видими, а на хартия за картички с добро качество позволява по-добре да пиша.

Към свойства

Продукти в категория