• New
Държач за Тоалетна хартия с панти капак и средния Рафт, Диспенсер за Бебешки Кърпички, Диспенсер за Изплакване на устата за Баня, Склад, Тоалетна хартия, Рафтове за ?

Държач за Тоалетна хартия с панти капак и средния Рафт, Диспенсер за Бебешки Кърпички, Диспенсер за Изплакване на устата за Баня,

BGN 8.00
Наличност
Налично за поръчка

【Защо ниска цена? 】Държач за тоалетна хартия - нашият нов продуктЗа бързо разширяване на пазара, ние не сме продукт, който отрязва ъгли.Ако не сте доволни от нещо, след закупуване, моля, свържете се с нас, ние ще направим така, че да сте останали доволни, 100% подкрепим връщане и замяна!. 【Допълнителни функции】 за Съхранение на тоалетна хартия може да реши проблема за съхранение на влажни кърпички, изпитвайки ги там, където имате нужда от тях, криейки ги от погледа, а на кутията на притежателя за салфетки специално разработен, за да можете да гледате филми и видео записи, да седи клекнал на тоалетната чиния. 【По-добре за баня】Единственият на пазара опаковка за съхранение на салфетки височина 2,9 инча, голям обем позволява да се съхранява повече неща, също така е подходящ за всички марки смываемых салфетки, титуляр на ролка тоалетна хартия може да се инсталира на ляво и на дясно, за да пасват най-добре отговаря на вашата баня. 【По-подробна информация】Безшумен дизайн на притежателя за тоалетна хартия и функция забавяне на работата на притежателя ще спестят на вас от шума, причинени от сблъсък на метал, и ще създаде по-спокойна обстановка в семейството. 【100% SUS304】Диспенсер за мокри кърпички и държач за тоалетна хартия са произведени на 100% от SUS304, устойчиви на ръжда и корозия, както и безвреден. 【Защо ниска цена? 】Държач за тоалетна хартия - нашият нов продукт.За бързо разширяване на пазара, ние не сме продукт, който отрязва ъгли.Ако не сте доволни от нещо, след закупуване, моля, свържете се с нас, ние ще направим така, че да сте останали доволни, 100% подкрепим връщане и замяна!. 【Допълнителни функции】 за Съхранение на тоалетна хартия може да реши проблема за съхранение на влажни кърпички, изпитвайки ги там, където имате нужда от тях, криейки ги от погледа, а на кутията на притежателя за салфетки специално разработен, за да можете да гледате филми и видео записи, да седи клекнал на тоалетната чиния.

Към свойства

Продукти в категория