• New
Професионален емкостно-активен стилус Универсален 2 в 1, който е съвместим с вашите Asus V500KL High Sensitivity & Precision Full Size 3 Pack! (Сребро)

Професионален емкостно-активен стилус Универсален 2 в 1, който е съвместим с вашите Asus V500KL High Sensitivity & Precision Full

BGN 43.79
Наличност
Налично за поръчка

⚡【ДОБРО качество, чувствителността и точността на 】 Изработен от устойчив модел на авиационен алуминий, което осигурява ниско теглоЛесно се носи с себе си.От линии и писма до перушина и фини детайли - всичко върховете реагират по съответен начин. ⚡【 ПРЕНОСИМ, лесен и удобен за ИЗПОЛЗВАНЕ - използва се за срещи, за офиса, за дома / кухни, училища. ⚡【 КАПАЦИТИВЕН (сензорен) 】 Подобрен каучук през цялата съвет могат да се използват във всички телефони и раздели.Използвайте за точност и простота.Помага да се избегне надраскване, удари, мазнина и отпечатъци от пръсти по сензорния екран.През цялата краят на нашето стилус осигурява по-голяма гъвкавост и точност при писмото, рисувах, създаване на бележки, скици, игри и т. ⚡【 РЕЗИСТИВЕН (притискателния) 】 Притискателния съвет, остър / тънък край изисква използване на екрана без докосване, това е най-често срещаният тип и е по-подходящ за устройства от висок клас.Осигурява много по-голяма гъвкавост и точност, която е съвместима с вашата Съвместимостта с вашето писмо и шарките.Професионален захващане осигурява удобен захват.Бърза и лесна съвместимост с вашия Съвместим с вашия калъф за носене на ръка или джоб го носите навсякъде. ⚡【Е подходящ като подарък 】 Набор от стилусов 3 цвята (сребро) на разумна цена ще се превърне в идеален подарък.Идва в изискана опаковка, ще се превърне в идеален подарък за Коледа/рожден ден/ в училище/офис за семейството или приятелите. ☝ Това е машина за висока точност стилус 2 в 1, който е съвместим с вашите емкостными (най-често) и резистивными екрани Asus V500 KL ЗАЩО ТЕЗИ stylus писалка СА идеални за всички сензорни екрани? ✅Технически характеристики : ● Здрав стилус добро качество с двата края, който е съвместим с вашите емкостными (сензорни) и резистивными (изисква натискане) сензорни екрани.●Прозрачен накрайник ви позволява да видите точно, за да се види точно, на което сте посочили. ● Ергономичен дизайн с неплъзгащи и удобна дръжка за всичките си цели.

Към свойства

Продукти в категория