• New
DOITOOL 20 Бр Малка Четка за Коса, Четка за Шампоан за Скалпа, Найлонова Четка за Коса, Детска Гребен, Детска Масажна четка за коса, Професионална Детска четка за коса, Гр?

DOITOOL 20 Бр Малка Четка за Коса, Четка за Шампоан за Скалпа, Найлонова Четка за Коса, Детска Гребен, Детска Масажна четка за коса,

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

ПП Професионална четка за бебета : ЧЕТКА за отстраняване на пърхот, четка за масаж на кожата на главата-тя има прост дизайн, но е много практичен за употреба. лесен за използване и експлоатация, като ви осигурява по-голямо удобство.Четка за коса на бебето : ДЕТСКА четка за къпане, четка за миене на косата - Лек и малък по размер, лесно се носи с себе си.Гребен за коса може да се използва с шампоан, за душ, за да се постигне по-добър ефект.Детска четка : нежно мека четка за кожата на главата на детето, за подобряване на кръвообращението.Домакински детска четка за коса : Изработени от превъзходни материали, с високо качество и ниска цена, с висока производителност.Четка за детска кожа на главата : Кожата на главата на новороденото е нежна, а черепът все още не е напълно развит, и за нея трябва да се грижи с помощта на детска четка за зъби.Пратката включва 20 х четки Характеристики -Размер : 13,50 X3,90 X3,00 см/5,31 X1,53 X1 детски нокторезачки. -Материал : професионална четка за бебета от pp и найлон Цвят : гребен за новородени смесени цветове -Изработени от превъзходни материали, с високо качество и ниска цена, висока ефективност на разходите за професионално дете. -Това е безопасно, тъй като четина няма да навреди на главата на детето, така че ще му бъде удобно да вържете косата на новороденото. -Ежедневно разресването скалпа на вашето бебе може да подобри циркулацията на кръвта и релаксация на вашето дете, преди той да се выспится.

Към свойства

Продукти в категория