• New
NORPERWIS Очила за четене, 5 двойки, Качествени слънчеви очила за четене на пружинном панта, Реколта Очила за четене за мъже и жени (смесен цвят - 3, 1.50, множитель_х)

NORPERWIS Очила за четене, 5 двойки, Качествени слънчеви очила за четене на пружинном панта, Реколта Очила за четене за мъже и жени

BGN 7.36
Наличност
Налично за поръчка

Суперценные комплекти : Norperwis 5 двойки пластмасови очила за четене за мъже и жени, което дава отлична стойност за качествен продуктУдобен комплект : да се съхранява на чифт очила за четене в различни места, за да имате винаги е била чифт под ръка.Регулируема конструкция пружинен панти : Здрав пружинен шарнир осигурява по-удобен за носене, когато се изисква по-широко лице.Многоцветен колекция : Само с избор от пет цвята очила за четене.Можете по желание да промените цвета на друга, когато се намирате на друго място.Очила с класическа форма изглеждат добре на всяко лице.помогнете точки, да се обърне към лицето си. Суперценные на опаковката : Norperwis 5 двойки пластмасови очила за четене за мъже и жени, което дава отлична стойност за качествен продукт. Удобен комплект : да се съхранява на чифт очила за четене в различни места, така че те винаги ще са ви под ръка. Регулируема конструкция пружинен панти : Здрав пружинен шарнир осигурява по-удобен за носене, когато се изисква по-широко лице. Многоцветен колекция : само с избор от пет цвята очила за четене.Можете при желание да смените цвета на друга, когато ще имате друго събитие. 100% гарантирано удовлетворение.Качествени четци Norperwis 5 двойки идват с 90-дневна гаранция за връщане на парите и 1-годишна гаранция срещу производствени дефекти, така че се опитайте да ги без риск днес.Ние сме сигурни, че нашият продукт ще оправдае или ще надмине вашите очаквания.Удовлетворението на клиентите е наш приоритет. Суперценные на опаковката : Norperwis 5 двойки пластмасови очила за четене за мъже и жени, което дава отлична стойност за качествен продукт. Удобен комплект : да се съхранява на чифт очила за четене в различни места, така че те винаги ще са ви под ръка. Регулируема конструкция пружинен панти : Здрав пружинен шарнир осигурява по-удобен за носене, когато се изисква по-широко лице.

Към свойства

Продукти в категория