• New
Предпазни колани за телевизори, Стойки за мебели и стенни телевизори и Безударные Стягащи колани за защита от деца, съвместимост с монтажни системи VESA, Метални кон?

Предпазни колани за телевизори, Стойки за мебели и стенни телевизори и Безударные Стягащи колани за защита от деца, съвместимост

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

Защита : Сверхпрочный каишка със защита от преобръщане предпазва от преобръщане на телевизора и мебелиЗащитава децата в случай на извънредна ситуация. 2 Варианта за монтаж : Можете да изберете стенен анкерный монтаж или метална C-образна скоба (подходящ за плот с дебелина до 1,34 инча).Регулируема каишка : Дължина на каишка за ръка, могат да се регулират с помощта на катарами, и той лесно е подходящ за повечето ситуации с помощта на винтове, удобни за телевизор.Комплекта включва : защитна каишка, ръководство на потребителя, крепежни винтове за телевизор VESA (M4 × 12, M5 × 12, M6 × 12, M8 × 20, M6x30, M8x30) 2, анкерни болтове и винтове за закрепване към стената по 2. Гаранция 5 години : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви предоставим професионално обслужване на клиентите.Защита : Сверхпрочный каишка със защита от преобръщане предпазва от преобръщане на телевизора и мебели.Защитава децата в случай на извънредна ситуация. 2 Варианта за монтаж : Можете да изберете стенен анкерный монтаж или метална C-образна скоба (подходящ за плот с дебелина до 1,34 инча).

Към свойства

Продукти в категория