• New
Kisangel, 4 бр. Дръжка за миене с Мечка, Аксесоари За Душ, Мультяшные Лъжички, Разбрызгивающие Чаша, Чаша За Новородено, Детски Лъжичка За Къпане, Лъжици за Водопад, Прекр?

Kisangel, 4 бр. Дръжка за миене с Мечка, Аксесоари За Душ, Мультяшные Лъжички, Разбрызгивающие Чаша, Чаша За Новородено, Детски

BGN 1.67
Наличност
Налично за поръчка

ПП ОМЕКОТИТЕЛИ ЗА ВОДА В БАНЯТА - Омекотители за детска баня с водопад.Cartoony дизайн може да привлече вниманието на децата, като къпане на бебето по-забавно.СРЕДСТВО ЗА ИЗПЛАКВАНЕ на ШАМПОАН - Лесен за използване.Водата се стича директно по косата на детето, отмиване на шампоан, като се избягва попадане в очите.ВАНА, СИНКО - Свалящ се, направи я по-голяма.Дизайн подходящ размер, подходящ за задържане с една ръка.КОФА ЗА ВОДА за КЪПАНЕ на ДЕЦА- : ) С фин восък не е подходяща за приготвяне на чай, се използва постоянно. : ) За да използвате главата си, за да победи. гладка дръжка, използвайте тече.Списък на пакетите 4 x Чаши Характеристики - Изработени от материали, устойчиви и сигурни за продължителна употреба.Здрав материал, защитен и гарантиран за миене в банята. -С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба. -за измиване на главата на детето или къпане. гладка дръжка, тренира силата на улавяне на бебето по време на къпане. - Конструкция разбрызгивателя, скорост на подаване на вода може да се регулира.Преносим порт за впръскване на вода, няма да се налага да отваряте капака за по-добро ополаскивателя за коса. -Материал : детско ведерко за промивка от полипропилен Цвят : розов, зелен; ba shamo newn -Размер : 20,00 X10,70 X10,00 см /7,86 X4,21 X3,93 инча за баня j.

Към свойства

Продукти в категория