• New
Rierdge 20 Бр., Чекмеджето на шкафа под по-стари времена, Чекмеджето на шкафа в ретро стил, чекмеджето на шкафа с Библиотечни етикети, чекмеджето за офис мебели, Аксесоар?

Rierdge 20 Бр., Чекмеджето на шкафа под по-стари времена, Чекмеджето на шкафа в ретро стил, чекмеджето на шкафа с Библиотечни етикети,

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

[Експерт по съхранение] Използвайте тези химикалки, за да ви помогне да намерите това, което ви трябва, е в десетки кашониПовишете ефективността на работа!Античен дизайн също може да декорирате вашите мебели.Наистина красиво и практично!. [Перфектно качество] е Изработена от здрава сплав с.Лек, здрав и приятна повърхност, тънка, но здрава, отличен за декорация. [Размер на изделия] Подходящия размер на етикетите : 2,45 *0,8 инча/62,2* 20,4 мм (Д * Ш); Общият размер на : 3.4*18 мм (Д * Ш * В); Разстояние между центровете на дупките за закрепване : 2,8 инча / 71,4 мм; Диаметър на отвора за резби : 0,12 инча / 3 мм. [Широкото прилагане на] Тези държачи за етикети или рамка за етикети могат да се използват в офис картотечных кутии, библиотека мебели, аптечном шкаф за лекарства, една тоалетна, кутия за подарък, картотека и сундуке. [Rierdge Обещание] Пратката съдържа чекмеджето за картички 20 бр., крепежни винтове 40 бр., брой отговаря на вашите нужди.Ако не сте доволни от покупката си по всяко време и по всякаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% върнете стоката си, за да се върнете!Това обещание Рирджа. [Експерт по съхранение] Използвайте тези химикалки, за да ви помогне да намерите това, което ви трябва, е в десетки кашони.Повишете ефективността на работа!Античен дизайн също може да декорирате вашите мебели.Наистина красиво и практично!. [Перфектно качество] е Изработена от здрава сплав с.Лек, здрав и приятна повърхност, тънка, но здрава, отличен за декорация. [Размер на изделия] Подходящия размер на етикетите : 2,45 *0,8 инча/62,2* 20,4 мм (Д * Ш); Общият размер на : 3.4*18 мм (Д * Ш * В); Разстояние между центровете на дупките за закрепване : 2,8 инча / 71,4 мм; Диаметър на отвора за резби : 0,12 инча / 3 мм. [Широкото прилагане на] Тези държачи за етикети или рамка за етикети могат да се използват в офис картотечных кутии, библиотека мебели, аптечном шкаф за лекарства, една тоалетна, кутия за подарък, картотека и сундуке. [Rierdge Обещание] Пратката съдържа чекмеджето за картички 20 бр., крепежни винтове 40 бр., брой отговаря на вашите нужди.Ако не сте доволни от покупката си по всяко време и по всякаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% върнете стоката си, за да се върнете!Това обещание Рирджа.Защо да изберете Rierdge Rierdge се специализира в търговия на дребно и търговия на едро продажбите на хардуерни продукти и други аксесоари.Дизайн и оптимизация на всички продукти са базирани на мнения и предложения от клиенти.

Към свойства

Продукти в категория