• New
Клетка за птици Пътна Клетка за Папагали, Подарък за любителите на птици, Клетки за Птици, Метални Кръгли Клетки От Неръждаема Стомана (Боядисана)

Клетка за птици Пътна Клетка за Папагали, Подарък за любителите на птици, Клетки за Птици, Метални Кръгли Клетки От Неръждаема Стомана

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

Идеален подарък : много лесен за инсталиранеТова е модерна декорация на вашия дом, създаващо красив и уютен дом за любимите си птици, както и елегантна украса на вашия дом, като в същото време снимающее стрес. Предимства на продукта : лесен за почистване и за него е лесно да се грижи. Дълги и дебели хуманизирано удобни куки, които можете да окачите на дървета в парка. ) - Най-добрият подарък : можете да го купите не само за техните приятели-домашни птици, но и за подарък на своите приятели-любители на птици в специалните празници. ) -Купуват се с доверие : ние искрено се продавачът.Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си. отговаряйте на всички въпроси в рамките на 12 часа.Идеален подарък : много лесен за инсталиране.Това е модерна декорация на вашия дом, създаващо красив и уютен дом за любимите си птици, както и елегантна украса на вашия дом, като в същото време снимающее стрес. Предимства на продукта : лесен за почистване и за него е лесно да се грижи. Дълги и дебели хуманизирано удобни куки, които можете да окачите на дървета в парка. ) - Най-добрият подарък : можете да го купите не само за техните приятели-домашни птици, но и за подарък на своите приятели-любители на птици в специалните празници. ) -Купуват се с доверие : ние искрено се продавачът.Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си. отговаряйте на всички въпроси в рамките на 12 часа.Тази висококачествена клетка за папагали е подходящ, както за домашно, така и за външна употреба.Голямо пространство, по-прост, но интелигентен дизайн, го правят идеален избор за магазини и магазини за домашни любимци, а също така може да се използва за декорация на магазини.

Към свойства

Продукти в категория