• New
Легло за Хамстер за малки Животни KnocKconK, Аксесоари за Вана с Лед, Играчки-Клетки, Керамична Къщичка за Почивка, Гнездо за Хамстер, Купа за храна за Морски Свинчета/Пр?

Легло за Хамстер за малки Животни KnocKconK, Аксесоари за Вана с Лед, Играчки-Клетки, Керамична Къщичка за Почивка, Гнездо за Хамстер,

BGN 11.99
Наличност
Налично за поръчка

❶ "Скъпа форма на баня" : Очарователна и специална легло за вашия любим домашен любимец, когато вашият домашен любимец да почива на хладно, това изглежда така, като че ли той взема вана в керамични вана, много е сладък ❷ "Физическо охлаждане" : домашни през лятото става прекалено горещо, поради тяхната вълна.Удобна керамика с естествено охлаждане помага за предотвратяване на прегряването и поддържа комфорт. ❸ "Правилния размер" : 6.6 см х 9 см х 5,4 виж Моля, проверете, за да съответства на размера на вашия домашен любимец. ❹ "Лесно почистване" : Гладка керамика лесно да се почистват, тя поддържа вашия домашен любимец чисти и здрави. ❺ "Е Безопасно, може да се използва като легло или като купата" : Легло изработени от висококачествена хранителна керамика, безопасно и надеждно, и може да се използва за съхраняване на храна или вода.

Към свойства

Продукти в категория