• New
100шт 8 * 10 мм Латунная Задвижваната Кабинет, Багажная Мини-Контур, Задвижваната Кабинет, Декоративни Панти за Дървени Ковчежета за Бижута - (Цвят: Златен)

100шт 8 * 10 мм Латунная Задвижваната Кабинет, Багажная Мини-Контур, Задвижваната Кабинет, Декоративни Панти за Дървени Ковчежета

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

Цвят : ЗлатенИздръжлив и лесен за инсталиране.Идва със сладка и малка пластмасова прозрачна коробочкой, в която е удобно да се съхраняват безопасно мини-панти и винтове.Красиви декоративни линии.Характеристики : 100% .Издръжлив и лесен за инсталиране е завършен симпатична и малка пластмасова прозрачна коробочкой, в която е удобно да се съхраняват безопасно мини-панти и винтове.Красиви декоративни линии.Той е подходящ за използване в малки помещения, повдигащи кутии, куклени къщички, ковчежета за бижута, вино, шкафове или други изделия с общо предназначение.Материал : месинг Размер на кант : приблизително 8 * 10 мм / 0,32 * 0,39 инча Размер на кутията : прибл.98 Дюймцвет : сребристо, златно съдържание на Пакета : 100 бр. x шарниры400 бр. x кутия за съхранение Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-5 мм от ръчно измерване. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Времето за пътуване може да се промени, особено в сезона на отпуските.

Към свойства

Продукти в категория