• New
Фиксирующийся сгъваем панти 90 градуса, самостоятелно блокиране на Плъзгаща скоба за рафтове, Транспорта, самостоятелно блокиране на панта, Висока носеща способно?

Фиксирующийся сгъваем панти 90 градуса, самостоятелно блокиране на Плъзгаща скоба за рафтове, Транспорта, самостоятелно блокиране

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

Цвят : Цветен цинкПратката включва : 1x контур Забележка : 1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. За подобряване на сигурността на поставка се заключва автоматично, когато краката са сгънати.Изработен е от студено валцувани стоманени, повърхност е покрита с покритие покритие, което е здрав.Цвят : Цветен цинк.Пратката включва : 1x контур Забележка : 1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. За подобряване на сигурността на поставка се заключва автоматично, когато краката са сгънати.Изработен е от студено валцувани стоманени, повърхност е покрита с покритие покритие, което е здрав. 90 градуса Сгъваема маса Скоби за краката на стола Панта самостоятелно блокиране сгъваем скоба Удлинительные референтна линия Спестяване на пространство q81cособенности : и за подобряване на сигурността на поставка се заключва автоматично, когато краката са сгънати.Изработен е от студено валцувани стоманени, повърхност е покрита с покритие покритие, което е здрав.Се регулира от 90 ° / 0 °, лесно се регулира с диван-легло, диван или друга мебел.

Към свойства

Продукти в категория