• New
Стъклен Екран ENEVOTX Врата капак 911 Patriot Ден на Америка Вратата на Бараката Вратата на кутията от Здрав плат За Живота Орнаменти за врати на Стаите в Многоразмерный Вр?

Стъклен Екран ENEVOTX Врата капак 911 Patriot Ден на Америка Вратата на Бараката Вратата на кутията от Здрав плат За Живота Орнаменти

BGN 12.98
Наличност
Налично за поръчка

◆ Три размера на избор : малка : 82 cm x 200 cm /32x79 инча, Средно : 90 см x 200 см /36x79 инча, голям : 91 см x 248 cm / 36x97 инчаМоля, измерете размера на вратата, преди да поръчате, а след това изберете подходящ размер. ◆ Висококачествена врата на кутията : Декоративна рамка, която кутията е изработена от лека тъкан, тъй като е устойчив на атмосферни влияния и се отличава с висока якост.Той използва перманентную боя премиум-клас colorfast за създаване на цветни, ярки дизайнерски произведения. ◆ Мултифункционалност : За монтаж и отнемане само за няколко минути, не се изискват никакви инструменти, а предната част е плоска и без бръчки.Лесно да се намери позицията на дръжката на вратата.Повечето хора го използват за кухня, хол, сервизно помещение, гараж, със стълбищна клетка. ◆ Лесен за почистване : ръчно или машинно пране, сушене на хладно място.Моля, използвайте действа като почистващо средство мек неутрален препарат.Може да се оформи за многократна употреба.Да се съхранява далеч от огъня. ◆ Топло известие : Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. ◆ Три размера на избор : малка : 82 cm x 200 cm /32x79 инча, Средно : 90 см x 200 см /36x79 инча, голям : 91 см x 248 cm / 36x97 инча.Моля, измерете размера на вратата, преди да поръчате, а след това изберете подходящ размер. ◆ Висококачествена врата на кутията : Декоративна рамка, която кутията е изработена от лека тъкан, тъй като е устойчив на атмосферни влияния и се отличава с висока якост.Той използва перманентную боя премиум-клас colorfast за създаване на цветни, ярки дизайнерски произведения. ◆ Мултифункционалност : За монтаж и отнемане само за няколко минути, не се изискват никакви инструменти, а предната част е плоска и без бръчки.

Към свойства

Продукти в категория