• New
Лимфодренажное Пръстен, Магнитен Пръстен за Отслабване, хапчета за сън Регулируема За Облекчаване на Умора, Магнитен Пръстен за акупресура, за жени и за Мъже

Лимфодренажное Пръстен, Магнитен Пръстен за Отслабване, хапчета за сън Регулируема За Облекчаване на Умора, Магнитен Пръстен за

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

МНОГОКРАТНО ПОЛЗА : Подобрява концентрацията на вниманието, премахва безсъние, бълнувания, тревожност, недостиг на кислород в кръвта, отпуснатост на кожата, сърдечно-съдови заболявания или влошаване на паметта, повишава ефективността на работа и качеството на съняHigh-performance магнит : Неинвазивни пръстен може да облекчи болката в ставите, намаляване на умората и мускулното напрежение.Спомага за подобряване на кръвообращението, енергия, спокойствие и сън.РЕГУЛИРУЕМА ДУПКА : Предоставя удобен и стегнато, лесно се побира и се отстранява, дава ви комфорт.Компактен и лек, идеален за срещи, празнични партита и др Профилактика хъркане : Храпящее пръстен, изработени от магнити и използва принципа на точков масаж, благоприятстващи разширяване на зоната на дишане, като по този начин основната причина за хъркането.ЕФЕКТЪТ на акупресура : бързо облекчава хъркането и запушване на носа, като същевременно осигуряват добър сън и равно дишане.Безопасен за употреба, няма странични ефекти, може да активира на акупунктурни точки за намаляване или премахване на хъркането. Профилактика на хъркане : Пръстен от хъркане, изработени от магнити и използва принципа на точков масаж за насърчаване на разширяване на зоната на дишане, като по този начин основната причина за хъркането. High-performance магнит : Неинвазивни пръстен може да облекчи болката в ставите, намаляване на умората и мускулното напрежение.Спомага за подобряване на кръвообращението, енергия, спокойствие и сън. МНОЖЕСТВЕНО ПОЛЗА : Подобрява концентрацията, премахва безсъние, бълнувания, тревожност, недостиг на кислород в кръвта, отпуснатост на кожата, сърдечно-съдови заболявания или влошаване на паметта, повишава ефективността на работа и качеството на съня. ЕФЕКТЪТ на акупресура : бързо облекчава хъркането и запушване на носа, като същевременно осигуряват добър сън и равно дишане.Безопасен за употреба, няма странични ефекти, може да активира на акупунктурни точки за намаляване или премахване на хъркането.

Към свойства

Item Type:
Snoring Ring Material
2. Pain Relief:
Through a strong magnetic field, it promotes blood circulation and relieves arthritis. It has a supportive effect in rheumatoid arthritis, cervical spondylosis, sciatica, dysmenorrhea, anemia, etc., reducing joint pain.
3. Used as jewelry, beautiful and elegant, as well as the role of auxiliary magnetic treatment, which has two purposes. 4. Helps increase metabolism and help with weight loss Not suitable for crowds and precautions:
1. No access to cardiac pacemakers or surgical patients
2. This magnet should not come into contact with magnetic cards (bank cards, bus cards, student cards), mobile phones, computers and other electronic products :

Продукти в категория