• New
Topper за Коледно Lotus Hills, Topper за Коледната елха с Червена Вифлеемской Звезда, Topper За Коледната Елха с 12-Инчов Блещукаща светлина, Topper за Коледната Елха с батерии помеще?

Topper за Коледно Lotus Hills, Topper за Коледната елха с Червена Вифлеемской Звезда, Topper За Коледната Елха с 12-Инчов Блещукаща

BGN 5.59
Наличност
Налично за поръчка

【Коледен Вифлеемский звезден topper за коледната елха】 : Това е ретро и елегантен звезден topper за коледната елха с 20 led крушки топла светлина, в топпере light up star tree се използва уникален двуслойни дизайн, и под различни ъгли, за да можете да видите красива луксозно коледна забелязва коледни звездаДължина топпера коледната елха със звезда с подсветка е 8 см, височина - 12 см. 【Ефектно осветление приказки】 : Върховете на коледните дърво коледна звезди, изработени от прозрачни пластмасови листа и изящни линии, тотеми, с топли светлини, като сплотено магическа звезда Витлеем. Върховете на дърво коледна звезди.Нека добавим малко блясък тази Коледа с коледни декорации от дърво коледна върховете!. 【Гъвкав и водоустойчив отделението отделение】 : Няма мръсни штекеров и кабели, този лек topper red star tree работи на батерии, така че той работи добре както в затворени помещения, така и навън, се нуждае от 3 батерии тип АА (не влизат в комплекта), отделението отделение има 7 функции за мигане и таймер за 6 часа, гъвкав и удобен, вече не е необходимо всеки ден лазать на дървото!.

Към свойства

Продукти в категория