• New
Стилус Tek Styz Премиум-клас е подходящ за ZTE Nubia Z11 Mini с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 в комплект! (ЧЕРВЕН)

Стилус Tek Styz Премиум-клас е подходящ за ZTE Nubia Z11 Mini с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 в комплект! (ЧЕРВЕН)

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

Професионален дизайн, който е съвместим с вашите ZTE nubia Z11 mini, повишава дълголетието и точността на върха!Осигурява гладко, както при написването на вашето устройство със сензорен екран.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота.В комплекта са включени 3 стилус дължина 4 инча избрания от вас цвят.Съвместим с всички устройства с докосване на екрана.МНОЖЕСТВО ФУНКЦИИ за СИГУРНОСТ : Има много защити от претоварване от протичането на ток, презареждането и прегряване, за да гарантира сигурността на вашите устройства. ☝Стилус ПРЕМИУМ-клас, който е съвместим с потребителски капацитивна писалка ZTE nubia Z11 mini 3 бр. (ЧЕРВЕНО), Съвет за защита от надраскване - Връх на писеца е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Устойчиво на пръстови отпечатъци и антипригарный съвет на екрана, перфектен за рисуване, писане и т., Ние обновихме съвет и стилус, на върха вече не на Разстояние, а стилус повече не поцарапает екран. ✅Технически характеристики : ● няма палци, защото тази писалка има най-добрата точка за контакт, от върха на пръста, което осигурява по-добра точност При малки касаниях, като при натискане на клавиши на конзолата.● Споделете ги с приятели - вземи писалката, на разумна цена, вместо на скъпи молив Samsung Молив. ● Лесно преносими, изключително лек и компактен.Дизайн на клипове Отлична и за рязане в джоба, Ipad, ежедневнике и т.● Универсален цветни и ярки капацитивен стилус - работи на всички устройства с капацитивен сензорен екран ✅ПОДОБРЕНИЯ : ● Съвместим не само с помощта на смартфон, автомобилна навигационна система и т.

Към свойства

Продукти в категория