• New
Скрубер за къпане с дълга Дръжка, Четка за Душ За Баня, Масажор за Гърба, Апликатор за Лосион, Олио, Крем за Мъже и Жени, Релаксиращи Спа Моменти и Почистване

Скрубер за къпане с дълга Дръжка, Четка за Душ За Баня, Масажор за Гърба, Апликатор за Лосион, Олио, Крем за Мъже и Жени, Релаксиращи

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

Качествен материал PS, опазване на околната среда, липса на мирис, удобство при захващанеМек и тънък косъм, не травмирует кожата, по-често се пречиства на място.Куполна място е масажни частици, меко твърдо - умерено, може ефективно да се улесни циркулацията на кръвта.Опашката кабел, лесно подвешиваемый, не заема място.Използвайте тази четка, за душата, и вие ще усетите, че кожата става по-гладка, тъй като тя ексфолира кожата и помага за премахване на омертвевшую кожата.Качествен материал PS, опазване на околната среда, липса на мирис, удобство при захващане.Мек и тънък косъм, не травмирует кожата, по-често се пречиства на място.Куполна място е масажни частици, меко твърдо - умерено, може ефективно да се улесни циркулацията на кръвта.Опашката кабел, лесно подвешиваемый, не заема място.Използвайте тази четка, за душата, и вие ще усетите, че кожата става по-гладка, тъй като тя ексфолира кожата и помага за премахване на омертвевшую кожата.Спецификация : Описание : Чувствате ли дискомфорт, ако не можете да помассировать някои части на тялото си по време на вземане на душ?Този масажор за баня за тялото може да ви помогне да реши проблема.Уникален дизайн, благодарение на който в апликатор лесно да се прилага любимия си овлажняващ лосион или слънцезащитен крем.Благодарение на въртящия се шарикам на корпуса, той помага равномерно да оказва лек натиск на тялото при масаж, който осигурява комфортна и ефективен масаж. дръжката ви помага масаж на недостъпни части на тялото си с ръце, без никакви усилия.Този икономичен и полезен предмет, защо да не погледнем на него сега?Характеристики : Изработен е от висококачествен материал, който не е токсичен, приятен за кожата и е полезен за здравето.

Към свойства

Description:
Do you feel uncomfortable if you can't get some of your body parts being massaged when having a shower? This body bath massager can help you solve this problem. Unique design, which is easy to apply your favorite moisturizer lotion or sunscreen into the applicator. With rotating balls on its , it helps to give a little bit pressure on your body evenly when massaging, which provides a comfortable and effective massage. handle helps you massage the unreachable parts of your body with hands without any effort. Such an economic and useful item, why not look at it now? :
Features:
Adopting high-quality material that is non-toxic, skin-friendly and healthy to use. :
Unique design, which is easy to apply your favorite moisturizer lotion, bath soap even sunscreen into the applicator. :
With rotating balls on its , it helps to give a little bit pressure on your body evenly when massaging, which provides a comfortable and effective massage. :
Detachable handle helps you massage the unreachable parts of your body with hands without any effort, besides, it's convenient to carry out and clean. :
Perfect for bath massage of body, especially for back, arms, legs etc.:
Specifications:
Material:
PP + PS
Color:
As Pictures Shown
Total Length:
42cm / 16.5inch
Head Diameter:
9cm / 3.5inch
Package Weight:
215g
Type:
Body Massager
Function:
Bath Massage Of Body, Especially For Back, Arms, Legs etc
Package Include:
1 x Applicator Head With Cover:
1 x Handle:

Продукти в категория